Home » WOO

Heb je er ooit al eens over gedacht om gebruik te maken van een cryptomunt waarmee je alles kan betalen? WOO is een innovatieve cryptomunt die jou in staat stelt om betalingen te verrichten en waarmee je kunt investeren in verschillende activa. In dit artikel zal ik je meer vertellen over de cryptomunt WOO.

Wat is de cryptomunt WOO?

WOO is een cryptomunt die is ontwikkeld door het WOO netwerk. Het WOO netwerk is een open source netwerk dat gebruikers toegang geeft tot een gedecentraliseerd financieel systeem. De WOO token is een ERC-20-token, die wordt gebruikt voor betalingen binnen het netwerk en voor transacties op verschillende decentralisatieplatforms.

Het WOO-netwerk op zich is een liquiditeitsplatform, dat gebruikers verbindt met beurzen, portefeuilles, projecten en andere diensten die worden aangedreven door het WOO-token. Het ecosysteem van dit project omvat de centrale WOO X, de gedecentraliseerde centrale WOOFi en de oplossing voor institutionele klanten WOO Trade.

Het WOO netwerk bestaat dus uit drie onderdelen:
WOO X: WOO X is een front-end handelsplatform dat zijn liquiditeit volledig ontleent aan het WOO-netwerk. Het doel is om professionele handelaren een uitstekende handelsuitvoering te bieden met een hoge liquiditeit en lage tot geen kosten.

WOO Trade: De liquiditeit van WOO Network kan via API rechtstreeks worden geïntegreerd in partnerexchanges en instellingen. Dit stelt hen in staat om hun orderboeken onmiddellijk te upgraden naar een grotere diepte dan de topbeurzen en hun bid/ask-spread te verkleinen.

WOOFi: WOOFi is een gedecentraliseerde beurs die de best mogelijke swapprijzen en minder slippen met lagere kosten biedt.

Het WOO-token wordt opnieuw gebruikt in de CeFi- en DeFi-producten van het netwerk, zoals voor staking of vergoedingskortingen.

Investeerders en Partners

Volgens een officiële verklaring van cryptobeurs Binance werd de series A+ financieringsronde geleid door cryptomunt WOO Network. Het project kon toen investeringen van 30 miljoen dollar ophalen. Bekende investeerders zijn BitTorrent, Avalanche, Crypto.com Capital, QCP Capital, Gate Ventures, PSP Soteria Ventures en Three Arrows Capital. Volgens het project moeten de ontvangen middelen worden gebruikt voor onderzoek, ontwikkeling en verder opschaling van het netwerk.

Waar dient de cryptomunt WOO voor?

De cryptomunt WOO dient voor verschillende doeleinden. Ten eerste kunnen gebruikers de WOO token gebruiken om transacties te verrichten op het WOO netwerk. Ten tweede kunnen gebruikers de WOO token gebruiken om te investeren in verschillende activa, waaronder aandelen, obligaties, grondstoffen en cryptocurrencies. Ten derde kunnen gebruikers de WOO-token gebruiken om op verschillende decentralisatieplatforms te handelen.

Welke functies heeft de cryptomunt?

De cryptomunt WOO heeft een aantal interessante functies. Ten eerste is het een ERC-20-token, wat betekent dat het compatibel is met Ethereum en andere blockchain-platforms. Ten tweede heeft het een geavanceerde gedecentraliseerde technologie die beveiliging biedt tegen hacking en andere online bedreigingen. Ten derde heeft het een gebruiksvriendelijke interface waarmee gebruikers eenvoudig betalingen kunnen verrichten en transacties kunnen uitvoeren.

Uitgebreide handelsmogelijkheden en liquiditeitsvoorziening

Het WOO-netwerk is een uitgebreid liquiditeitsnetwerk dat handelaren, beurzen, instellingen en DeFi-platforms verbindt met gedecentraliseerde toegang tot liquiditeit van wereldklasse en handelsuitvoering tegen lagere of geen kosten.

WOO-tokens kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om kortingen op vergoedingen te krijgen of beloningen uit te zetten voor CeFi- en DeFi-producten. WOO-tokens kunnen ook worden gestaked om beloningen te verdienen. De visie van de ontwikkelaars is een wereld waarin iedereen toegang heeft tot vaste inkomsten. WOO X is de eerste stap op weg naar het realiseren van deze visie, namelijk een gratis handelsplatform dat zowel particuliere als institutionele klanten naadloze toegang biedt tot de wereldwijde cryptomarkten.

Oprichter van het cryptocurrency-project WOO Network (WOO)

WOO Network is in 2019 opgericht door Kronos Research, een handelsonderneming met meerdere strategieën, die gespecialiseerd is in marketmaking, arbitrage, CTA en hoogfrequente handel (HFT) met een gemiddeld dagelijks handelsvolume van ongeveer $5-10 miljard op wereldwijde cryptomunt exchanges, oftwel crypto beurzen. WOO Network herdefinieert institutionele handel in digitale activa op wereldschaal.

Informatie over het WOO-token

De native token van de cryptocurrency WOO Network gebruikt de valutanaam WOO. Op het moment van schrijven heeft het WOO Network-project een totale marktkapitalisatie van $ 2.279.443.234,56. Een token is momenteel 0,7603 Amerikaanse dollars waard. In de ranglijst van de meest waardevolle cryptocurrencies staat WOO momenteel op plaats 106. Het maximale aantal tokens is beperkt tot 3.000.000.000 WOO.

Uitzetten (oftewel staking)

WOO-tokens kunnen worden gebruikt om handelskosten te verlagen, gratis handel op WOO X te ontgrendelen en verwijzingskortingen te verhogen. WOO-tokens vormen de basis van het netwerk. Het wordt gebruikt als onderpand voor uitlenen en lenen op de diverse platforms. Eigenaren van de cryptomunt WOO Network profiteren van de mogelijkheid om de kernfunctionaliteit van het protocol te gebruiken zonder zelf ETH (wat nodig is voor de ERC20 tokens) te hoeven bezitten.

Daarom kunnen de kosten (gasbetaling, dus gas fees) voor de gebruikers worden verlaagd. Eigenaren hebben ook de mogelijkheid om hun tokens uit te lenen (lending) aan andere gebruikers van het netwerk en daarmee rente te verdienen.

Bestuur van het WOO Netwerk

Als governance token kan WOO ook worden gebruikt om op verschillende voorstellen te stemmen om het netwerk te verbeteren, te vergroten of op een andere manier aan te passen.

WOO Koers en Toekomstige koersdoelen

WOO Network begon zijn trend eind 2020 met een koers van een € 0.02 en er zat op dat moment weinig verhaal in, behalve dat de koers op dat moment een paar procent op en neer ging. Maar toen de stijging eenmaal begon in de eerste weken van 2021 stond WOO in een mum van tijd op €0.48, dus een stijging van 10 tot 14 keer in een paar maanden. Vervolgens kwam er een kentering en kwam de cryptomunt een stukje naar beneden, om vervolgens richting het tweede deel van het jaar weer aan een opmars te beginnen, nu richting de € 1.32 en zelfs nog iets hoger.

Nadat de koers weer wat was uitgevlakt steeg deze richting oktober weer door naar € 1.56, wat de hoogste koers was die het heeft gehaald tot nu toe. Toen in 2022 alle koersen op de cryptomarkt inzakten ging ook de koers van WOO onderuit en was er geen redden meer aan. De koers zakte naar € 0.61, toen naar € 0.43 en later zelfs naar € 0.10 in 2022.

Nu in 2023 stijgt de koers weer wat door en in de eerste weken is de koers al gestegen van € 0.10 naar € 0.19 en er zit nog meer stijging aan te komen als de markten zich goed houden.

Op het hoogtepunt van de rally kreeg WOO echter te maken met winstnemingen die de munt weer iets naar het zuiden stuurden met een huidige koers van € 0.18,

WOO prognose tot 2025

Op het moment van schrijven wordt WOO Network momenteel verhandeld tegen € 0,18. Welke koersen kan de cryptomunt op korte en middellange termijn bereiken? Wat voorspellen prognoses voor WOO Network?

Een aantal grote cryptohandelaren is behoorlijk bullish op WOO Network. Volgens hen signaleren 19 indicatoren van de technische analyse positieve signalen, aan de andere kant zijn er 4 negatieve signalen.

De meest handelaren verwachten de komende jaren flinke sprongen van WOO Network. In 2024 zou de koers moeten kunnen stijgen naar € 1,76 en in 2025 naar € 3.27. Een vrij forse stijging op de gehele cryptomarkt zou dit gemakkelijk teweeg kunnen brengen, en al binnen 3 maanden als je ziet dat de koers in het verleden in amper twee maanden keer 10 of keer veertien ging.

Een andere cryptohandelaar ziet de koers voor dit jaar nog wel verviervoudigen, tot een koers voor de cryptomunt WOO van rond de € 0.82 in 2023 en een explosie omhoog naar € 4.68 in 2024. Kanttekening daarbij is dat hij uitgaat van een crypto bull markt die nu gestart zou zijn en die alles meetrekt omhoog.

Hij gebruikte ook het spreekwoord: A rising tide will lift all boats, including the small ones. Hiermee geeft hij aan dat als er een Bullmarkt is gestart deze niet enkel Bitcoin en Ethereum omhoog zal trekken, maar ook, of juist vooral de kleinere cryptomunten.

Waar kan de WOO Network (WOO) munt worden gekocht?

Het belangrijkste handelsplatform voor de cryptocurrency WOO Network is natuurlijk Binance. Binance is een zeer breed en groot handelsplatform, met zeer veel verschillende cryptomunten en muntparen, waar men ook cryptomunten kan uitlenen, staken en kan kopen en verkopen, tegen veel verschillende handelsparen. Dus Bitcoin kan niet alleen tegen de dollar of euro verkocht worden, maar ook in Shiba, Dogecoin en nog tientallen andere munten verkocht en aangekocht worden.

Het voordeel daarbij is dat je niet eerst moet verkopen tegen de euro en dan pas een andere munt kant kopen. Nu kan dat direct en zonder gedoe of problemen.

WOO-tokens kunnen ook worden verhandeld op andere cryptohandelsplatforms, zoals Kucoin, Uniswap, Bitfinex, Bithumb, Kraken, Pancakeswap, Cookyswap, Bancor, Huobi Global, OKX, ByBit, Gate io, Poloniex, Bitget, LBank, Mexc, Bkex, Bitvavo, BiSwap, Tokocrypto, Coinex, Bitrue, Bitmart en nog vele anderen. Om de complete lijst van crypto beurzen te zien kun je hier even kijken op Coinmarketcap.com :   Https://coinmarketcap.com/currencies/wootrade/markets/

Veel gestelde vragen:

Wat is WOO precies en wat maakt het uniek ten opzichte van andere cryptomunten?

WOO is een decentrale cryptomunt die wordt gebruikt als betaalmiddel voor online transacties. Het heeft een maximale oplage van 2.2 miljard munten en gebruikt de Proof of Stake-technologie voor validatie van transacties.

Wat is het doel van de cryptomunt WOO?

WOO Network verbindt handelaren, beurzen, instellingen en DeFi-platforms met democratische toegang tot verbeterde liquiditeit en handelsuitvoering – met geen of zeer lage kosten. Het platform factureert zichzelf als “een van de meest liquide crypto-uitwisselingen ter wereld”.

Waar ligt de focus op bij WOO?

Een van de opvallende kenmerken van WOO is zijn focus op privacy. De munt biedt anonimiteit voor zowel de verzender als de ontvanger van een transactie. Dit kan aantrekkelijk zijn voor gebruikers die hun financiële activiteiten privé willen houden

Heeft WOO een goede toekomst?

WOO heeft een aantal partnerships en integraties met andere bedrijven en platforms, waaronder een samenwerking met een anonieme webbrowser en een betalingsgateway voor webshops. Dit suggereert dat de ontwikkelaars van WOO deze munt graag willen gebruiken voor echte commerciële doeleinden, in plaats van alleen als een speculatief beleggingsvehikel.

Ook optimistisch, BitTorrent, de leider in peer-to-peer-protocollen en -producten, heeft geïnvesteerd in WOO Network in een Series A-ronde van $ 30 miljoen. De ronde werd geleid door Three Arrows Capital, PSP Soteria Ventures, Gate Ventures, QCP Capital en Crypto.com Capital.

Waar kun je WOO kopen?

Op dit moment is WOO verkrijgbaar op een aantal bekende cryptobeurzen, waaronder Binance, Bitvavo en Huobi Global. Hoewel de prijs in het verleden flink is geschommeld, lijkt de waarde van de munt op dit moment redelijk stabiel te zijn.

Moet ik WOO kopen?

WOO is een interessante cryptomunt met een focus op privacy en real-world toepassingen. Hoewel we weinig weten over de achtergrond van de makers, lijkt het erop dat ze bezig zijn met de verdere ontwikkeling en groei van hun munt. Of WOO een succesvolle toekomst tegemoet gaat, zal alleen de tijd leren. Maar één ding is zeker, WOO is zeker één van de cryptomunten die we in de gaten moeten houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© Copyright 2023 Crypto BV